Prancūzų draugija internete

Kas Interneto, į kurią kompanijos?

ACTA: pasaulinė koalicija įspėti Europos Sąjungą atvirą laišką

ACTA Stop paslaptis Prancūzijos draugija internetu prisijungė prie pasaulinės koalicijos nevyriausybinių organizacijų, vartotojų asociacijų ir paslaugų teikėjų suformuotų ties kvadratūra du Net iniciatyva įspėti Europos Sąjungą.

Prekybos susitarimo kovos su klastojimu (ACTA) šiuo metu derasi. Atvirą laišką iš koalicijos, kuri yra pateikiamas toliau, ragina Europos Parlamentą ir Europos Sąjungos derybininkai turi būti budrūs dėl pagrindinių teisių ir piliečių laisvių Europoje ir visame pasaulyje.

ACTA: Global Grėsmė laisvių
Atviras laiškas

Kovos su klastojimu prekybos susitarimo (KKPS) yra plati tarpvyriausybinis susitarimas dėl kurių deramasi nuo pagrindinių socialinių problemų prieigos prie médicaments 1) Voir: http://www.oxfam.org/en/pressroom/pressrelease/2009-07-15/criminalize-generic-medicines-hurt-poor-countries baudžiamoji interneto reguliavimas. Mes bijome, kad šis susitarimas didelę žalą Europos inovacijų bendrąją skaitmeninę rinką, o kenkia pagrindines laisves ir demokratiją kaip visuma.

Pati derybų procesas kelia svarbius klausimus skaidrumo ir pagarbos demokratijos procesą, atsižvelgiant į tai, kad sutarties projekto turinys buvo laikoma paslaptyje daugiau nei 18 mėnesių, ir nors kai kurie pasiūlymai informacijos neseniai buvo iš Skysčiui objektas. Daugiau nerimą kelia tai, o Europos Parlamentas buvo atsisakyta leisti susipažinti su dokumentais, JAV pramonė turėjo galimybę pasirašius neatskleidimo sutartis.

Neseniai analizė Europos Komisijos informaciniame 2) Žiūrėti: http://sharemydoc.org/files/philip/ec_analysis_of_acta_internet_chapter.pdf dėl ACTA Interneto skyriuje rodo, kad aptariamos klausimai peržengtų acquis communautaire. Dar svarbiau, kad Komisijos analizė patvirtina, kad dabartinis darbinis dokumentas ACTA giliai apriboti teises ir laisves Europos piliečių, ypač saviraiškos laisvę ir apsaugai privačių komunikacijų. Tai iš tiesų yra labai didelė grėsmė, nes dabartinis projektas ragina bruožai "lankstaus atsako" ir turinio filtravimo priėmimo, bandydami nustatyti civilinei ir baudžiamajai atsakomybei techninių tarpininkų, pavyzdžiui, tiekėjų Interneto prieiga. Tekste taip pat gali radikaliai pakenkti sąveikos pratimą, kuris yra svarbus tiek vartotojų teises ir compétititivé.

Todėl raginame Parlamentą paraginti Europos derybininkai sukurti skaidrumą derybų proceso paskelbdamos susitarimo projektą, o ne priimti pasiūlymą, pažeistų teisių ir piliečių laisvių. Be to, mes primygtinai rekomenduojame Parlamentą apie tai praneša Komisijai ir Tarybai, kad bet koks susitarimas neturi laikytis šių pagrindinių principų būtų priversti Parlamentą atmesti jos visas tekstas.

Sužinokite daugiau

Nuorodos [+]

Tagged with:

Palikite atsakymą

Jūs turite būti prisijungti, kad galėtumėte komentuoti